Jsme zpět (R-tým 2015 - díl. 11.)

12.08.2015 17:22

Po krátké víkendové pauze jsme se opět (ovšem v nekompletní sestavě) vrátily na scénu. Čtvrtečního tréninku se zúčastnila i naše záchrana ze Skrochovic (Ráchel) a tím pokračovala naše "VR-SVV" (vzájemná Radíkovsko-Skrochovická víkendová výpomoc) :-D 

Trénink byl obstojný a my se po shrnutí víkendových plánů a programů všech přítomných rozhodly pro následující závody: sobota Kujavy denní i noční, neděle Luboměř, možná i Tošovice.

Jelikož měl v sobotu každý své plány (účast holek na VR-SVV, oslavy a jiné), potkaly jsme se všechny až v podvečer na závodech v Kujavách. Trať prý "mírně" do kopce? Nevím, kdo to vyřkl, ale zřejmě si nevšiml toho stoupáku k rozdělovači! :-D Trať tedy velmi atypická. Denní závod se nám však časově povedl (mohlo to být i lepší, ale díky za každý alespoň takový výkon :D) a s časem 17,31s P (16,90 L) jsme skončily (pouze o jednu setinu) na druhém místě. Po vyhlášení denní soutěže a ohnivé show byla zahájena noční soutěž. No co vám budu nalhávat, úplně se to nepovedlo. Naše taktika - "žádnou taktiku nemáme" se neukázala zrovna jako nejvhodnější nápad :-D  S vodou se zrovna nešetřilo (ať si s tím M+M nějak poradí). Levá Míša měla sice nějakým způsobem nej sestřik soutěže 17,35s :-D ale pravá Míša chvíli umývala terč a čas 19,37s stačil na 7. Místo.

Video noční Kujavy zde

Nevadí, život jde dál a důležitější je se přes tyto chyby přenést a poučit se z nich (háááha)!

V neděli jsme vyjely na závod do nedaleké Luboměře. Rozhodovaly jsme se ještě pro závod v Tošovicích. Většina z nás byla však už unavená - (v rámci VR-SVV si holky (LP,PP,Roz) daly Kujavskou trať několikrát) + Míšino nevábně vypadající koleno

+ časové průtahy v Luboměři a kulhání naší logistiky způsobilo, že jsme Tošovice vypustily.

Trať v Luboměři náročnější, díky počasí hodně tvrdá a nerovná. Pokyny proudařek (poučených ze soboty): „Budeme potřebovat, abys vodu pohlídala, ať se dostaneme co nejblíže k terči!“. 

Jenomže jak chcete odhadnout vodu? :D Odstartovaly jsme jako druhé v pořadí. Rozběhlé to bylo hezky, ale voda „mírně“ rychlejší, mašina taky zatlačila dobře. Pro levou Míšu byl její terč málo a tak se snažila nejprve shodit ten pravý (což se ji naštěstí nepodařilo :D). Nakonec se srovnala a shodila ten svůj. Pravá Míša si trochu počkala na vodu, ale i tak se ji podařilo rychle sestříknout. Výsledný čas 16,93s vyvolal paniku proudařek, v kolik asi tak musel být výstřik plánované "pošetřené" vody!?. Čas stačil na třetí místečko. Na druhém místě skončily holky ze Špiček a první holky ze Skrochovic (s naším proudařským duem M+M). Uf! Byla to víkendová dřina.

Za celý tým bych chtěla moc poděkovat naší víkendové rozdělovaččce-Renči-Rachel ze Skrochovic. Moc děkujeme!

 

Další foto zde

Adél