Kamošííí (R-tým 2015 - díl. 8.)

16.07.2015 09:02

Rekapitulace výkonů 3.7. - 5.7.2015:

3.7. - trénink a následné soustředění u "psychologického dokumentu" v letním kině (ještě, že máme všude kámošééé, jinak bychom se tam nedostaly, jednou za život se vydáme do letňáku a ten sám nápad má asi další půlka zeměkoule :))

Fotečka

4.7.2015 - Extraliga Pustkovec - 10.místo s časem 20:04 P (16:89 L) = pěkný útok a nepochopitelný prostřik přímo z čáry (joo, levá proudařka má dokonalé pochopení - viz extraliga Olšovec)... ale nevadí, ještě nás čeká "ta naše" VC OSH Přerov, takže rychlý přejezd do Jindřichova.

Útok Pustkovec

Foto Pustkovec

4.7.2015 - VCPR Jindřichov - rychlý přejezd a přihlášení na samém konci startovní listiny se ukázalo jako zbytečné, celá kategorie mužů se opakuje a soutěž se prooodlužuje.

Po vyžehnutí na sluníčku a únavě se stavíme na start zase s naším "na jistotu" ... útok plný překvapení a zvratů už od základny...s housenkovitou hadicí a tudíž podklouznutím LP na konci končí nepochopitelně šestnáctkovým časem a dokonce nej sestřikem (nechápeme, ale nevadí!) 16:87 P (16:67 L) = 1. místo.

Útok Jindřichov

Foto Jindřichov a bazén

Musíme to asi oslavit a hlavně se trošku zchladit! Takže míříme směr - soukromé bazénové výletiště Olšovec :)

5.7.2015 - dobře naladěny se vydáváme na VCPR do Radkovy Lhoty. Abychom však případně měly šanci přejet na extraligu do Letohradu Kunčic, vyprosíme si první startovní pozici, popoháníme o přestávce i pány a paní rozhodčí (tímto děkujem holkám ze Špiček, Maxovi i rozhodčím :))
A jdeme na útok: u základny odtokové mřížky, přilehnutí céčka béčkem = otáčení se LP, vystřelení céčka na PP, těžká a nerovná trať, ach ouvej, ále i přesto zakleknutí a sestříknutí = 17:22 P (17:10 L). S provedením útoku jsme spokojené nebyly, ale i přesto výkon v daných podmínkách stačil na 1. místo!

Útok Radkova Lhota

Foto Radkova Lhota

Voláme rádcům a zpravodajcům - jak to jde v Letohradu.? Vypadá to docela dobře! Možný přejezd je však v týmu pořád přijímán s polovičním nadšením....bude to naknap...

ale Majda a Míša přejezd "potřebují" uskutečnit (musí se ještě přepravit na další konce republiky) a ptz jsme kamošííí, tak do toho jdem!!

V autě rozebíráme chyby a probíráme taktiku na další útok. Do Letohradu dojíždíme včas, jdeme na start...ale? Né! ty samé a snad i horší problémy na hadicích "c" a "b"...přes velkou dřinu LP doběh k čáře a prostřiky na obou proudech! Velké zklamání a teď už i rozhořčení!!! Možná trochu hysterie? :-D

Takhle to dál nepůjde. Výsledný čas 17:51 však (opět překvapivě) vynesl ještě 4.místo.

Útok Letohrad Kunčice

Foto Letohrad Kunčice

Odjíždíme do Ústí nad Orlicí, vyhazujem tam Majdu a Míšu (ať si to spolu laskavě vyříkají :-D my to celou cestu zpátky poslouchat nebudem! :-D)
Po víkendu plném úspěchů i neúspěchů nás tedy čekal týden plný přemýšlení, co s naší rychlou béčkařkou ???

Míša & Adél

Rekapitulace víkendu 11.7. - 12.7. 2015:
Trénink netradičně v sobotu před závody! Bez holek navracejícíh se z "cyklopobytů" by to bylo v pátek vážně zbytečné. Nu ale co s těmi béčky? Šéf přišel s nápadem přidat i přes protesty strojnice :-D béčkařce spoj navíc. Moc se mi to jako strojnici nelíbilo, člověk má něco natrénováno a najednou? ... si během útoku může dát i šálek kávy! :-P :-D

Nicméně musím uznat, že se nápad šefa jevil jako velmi přijatelný a jen jsme čekaly, jestli se osvědčí i na závodech.

Po tréninku a menším odpočinku jsme tedy vyjely do nedalekých Špiček. Počasí hezké, bezproblémová trať. V kategorii  mužů se občas rozdal nějaký ten červený praporek. V kategorii žen předvedly ženy ze Špiček nejrychlejší sestřik, jejich výsledný čas byl  však překonán holkama z Rychlova. A co my? Na základně jsme byly vyzvány k výběru nějaké oblíbené písně - volba padla na Aron Chupa - I´m an Albatraoz. Pan komentátor/DJ se pozastavoval nad albatrosem, jaký albatros, co to má jako být? Po šéfově hlášce: "no ony potřebují pořádného ptáka" jsme šly na start s vekým úsměvem. :-D Mašina však moc nezatlačila...nebylo ani stoprocentně nabráno a naše proudařky zastavily časomíru na čase 17,34s (pravá však 16:70s). S tímto prostřikem jsme se umístily na krásném 3. místě. Náš cíl nasbírat další body - splněn.

Útok Špičky

Foto Špičky

V neděli 12.7. -  jsme vyjely na závod do Paršovic, kde se konalo už 9. Kolo VC OSH Přerov. Po (pro někeré) náročné sobotě ... :-D

a v horkém počasí jsme neočekávaly nějaké skvělé výsledky. Krátké protažení a jdeme na start. Na pohodu rozběhlý útok, který nevypadal ani tak rychle... časomíra ukázala krásných 16,19s P (16:11 L)!  Musím říct, že nás to i docela zaskočilo! :D

Útok Paršovice

Foto Paršovice

Krátká oslava, poplácání a rychlé naskákání do auta - směr Extraliga Pasohlávky.

Během cesty nám chodily informační zprávy o časovém průběhu na EX a také o výsledcích na Velké ceně. Jedna ze zpráv z VCPR: „ Dneská vás už nikdo neudělá,“. :D Do Pasohlávek jsme dojely v pohodě a s pozdravem: „Kamošííí“.

Když jsme zjistily jaké výsledky padly do našeho příjezdu, byly jsme zaskočené (Chrášťany N,... Sychotín čas kolem 18cti vteřin....atd.)?. Tak jako v Letohradu jsme i v Pasohlávkách zaútočily z posledního startovního místa a ??? I přes doběhové zmatky na proudech... a prostřiku!...

... (asi jsme byly rozhozené z tak upravené trati :-D) se časomíra zastavila na 16:96s L (16:23 P). Naše první letošní šestnáctka na extralize konečně! padla a znamenala dokonce i krásné druhé místo! Obrovská radost! (Vzhledem k tomu, jak se nám  na EX daří, když občas vyjedem....). :D

 Útok Pasohlávky 

Foto Pasohlávky

 

Domů jsme odjížděly s medajlí na krku (zas a znova - neuvěřitelné :)) a s cílem bojovat a zabojovat na našich dalších závodech.

 

Adél & Míša