Karanténa v autě (R-Tým 2015 - díl 4.)

24.05.2015 22:50

Prší, prší jen se leje, my do Hlinska pojedeme, my do Hlinska pojedeme, snad si body přivezeme… Tak touhle melodií a obsahem by se dalo vystihnout první kolo VCPR, které se konalo v neděli 24. května. Zima, mokro, studený vítr, no žádná hitparáda.

Dorazila nás ještě zdrcující zpráva M. - v termosce je na dně, musíme šetřit (vnitřní zahřívání ohroženo)! Rozhodly jsme se proto nevycházet z hasičského auta - dokud to nebude nutné. Až samotné rozběhávání nás donutilo vystrčit růžky. 

Vzhledem k podmínkám, které potrápily nejeden tým před námi (podmáčená trať směřující k nebesům a silný protivítr), jsme se rozhodlly přidání vody pošetřit. I přes snahu vše pojistit a posečkat, se nám "ladný útok" moc nevyvedl (zalehnuté béčko :-D zahození klubka LP,...). Holky se na proudech vlivem povětrnostích podmínek od odhozu spíš plížily ...

... a skončily od terčů dál, než chtěly ...vypadalo to, že trénují na svá budoucí povolání malířek a natěraček.

Nakonec vymalovaly čas 18:51. Tým byl s tímto časem poměrně spokojen, ptz jsme obsadily ještě třetí příčku. První místo braly holky ze Špiček s výsledným 18:03 a druhé byly zelené čičiny ze Zahnašovic s časem 18,26 (nejsou však zařazeny do ligy = body za druhou příčku připadly nám). Těžké tratě už máme také za sebou (tedy doufejme!) a další závody budou snad zase o něco lepší...?

Závěrem - fotečka do alba

Lůů & M.