Na marodce (R-tým 2016 - díl 2.)

06.06.2016 19:45

"panebože, :Dbude někdy víkend, kdy budeme všeci ok? (myslím tím, že nikdo nebude na mol, nikdo nebude mít dvakrát větší koleno a tak...?)"

Slavný vtipný výrok naší strojnice se zatím bohužel hodí používat snad před každým závodním víkendem... Malá rekapituace: vyčerpání organismu, vazy v koleni, nestabilní kotník, zánět močového měchýře, migréna, spáleniny, popáleniny, meniskus, antibiotika, úžeh/úpal, pobyty v nemocnici ...

Tak v takové formě nastupujeme na závody... Nechceme se tímto vymlouvat na naše výkony. Mimoni jsme i bez těchto indispozic a jistojistě bychom zvládly pobavit publikum i bez nemocí a zranění....

(mimoní výslužka - foto zde)

...jako například na premiérovém závodě ve Vsetíně...krásná (i když úzká) tartanová dráha... klouzání hadic po povrchu, průvěs hadice a následné prošlapnutí hadice... pád levé proudařky... (pěkná šlupka) ubrání plynu, vztyk! ... doběh...sestřik.

 

Výsledkem čas přes 20s a tematické poútokové foto zde.

(Mimochodem ty náplasti jsou úplný zázrak, vřele doporučuji!)

Další foto ze závodu zde.

Útok zde! a také zde.

Závod v Kunovicích se nesl v duchu vvvvelké zzzimy a letošní premiéry Majdy na rozdělovači (kotník v ortéze, koleno zatejpované pevnou páskou - nebudem troškařit s trapnou kinezio... :-D ). Řekly jsme si - na jistotu! Ale co bychom neudělaly pro publikum, že ano...Takže Majda hodila galantní rybičku pro diváky.

(Video doporučujeme pouštět sekvenčně pro větší zábavu!). Nicméně - celkově jsme s útokem byly spokojené.
(Taky si ještě tréninkově půlka družstva zaběhla za další a další týmy :-D Šéf z toho moc nadšen nebyl...

ale co bychom pro ostatní neudělaly, že jo...)

Foto zde

Video zde

Na další závod jsme se vydaly až do Širokého Dolu. Neboť závody u nás v okolí? Kde nic...tu nic...

I když jsme byly od svého záměru zrazovány, na závodech se nám líbilo! Útoky jsme šly dva. Sestava? Zuzka se nám nechtěla moc máčet, tak byla Marťa Bohy z béček převelena na koš a na béčka šla Majda, rozděl Lů. Míšino (PP) koleno vypadalo dosti hrozivě, něco ve stylu 2+1 zdarma... pokyn tedy - nepřehánět a na jistotu. Povedlo se a nevadila ani přemíra hadic ve předu, měy jsme štěstí na pěkné sestřiky (na naše poměry) a 16ctkový čas znamenal první místo a také možnost bežet superfinále.

 

Do druhého útoku jsme se pustily s podobnou taktikou, na PP opět 16ctkový sestřik, ale tentokrat i přemíra hadic udělala své, rozprach + klasické malování na terči a LP až 18,17s (= 2.místo za holkama z Letohradu Orlice).

Den jsme strávily ve formě takového team-buildingu...konečně bez šíleného shonu a odjíždění a přijíždění...jedním autem... Rozprava nad našimi možnostmi... sestavou... k tomu supr pohoštění na závodech, atmosféra. Poznaly jsme holky z Letohradu Orlice (a prozradily náš tajný doping).... a na závěr vyfasovaly od pořadatelů ještě výslužku na cesty! Děkujeme!

Foto zde

Video zde, také zde a zde.

Nicméně zhruba od této chvíle jsme bez stabilního řidiče... fňuk fňuk!

Aby toho nebylo málo - Míša (PP) se svým 2+1 kolenem potřebuje pauzu. Povoláváme do zbroje na další víkendovou štaci Ivču Sedlákovou (dříve Hynčicovou) a tímto je zřejmě zpečetěna vzájemná budoucí spolupráce a výpomoc s týmem Sychotín B. Plán: trénink, so: Vigantice + Albrechtice/Slušovice.

Tým se na víkend rozrostl i o malou Aničku. Naše předčasná přítomnost na závodech ve Viganticích však samotný průběh moc nepopohnala a Anička už toho měla dost. Na další naplánované závody se jí moc nechtělo. Jedno první místo jí prej stačí a mamčin návrat na závodní dráhu považuje tímto za solidní a dostačující.

Útok z Vigantic zde

 (Škoda jen toho horšího videozáznamu... Okamžik sesterského dua na proudech se opravdu uskutečnil. Kdyby nám to byl býval někdo řekl před pár lety... :-D)

Závody v Albrechticích tedy hecla opět naše Míša. Tréninkové manko však bylo trošku znát. I tak pěkné 2. místo.

Útok z Albrechtic zde

Foto z víkendu zde

Základní kolo neboli okrsek pro nás začal páteční Zlatou tretrou, následnou oslavou náctin Marti Bohy, pokračoval sobotním ranním tréninkem ....který plynule přešel v závod... Protože se jednalo o domácí půdu, solidárně jsme se jakože zúčastnily taktéž...

... pohledaly nějaké stovkové hadice :-D a týmově jsme se pustily do stovek. Dost jsme se pobavily! Majdin vinkl před bariérou, Míšina proudnice mezi nohama....a vůbec sourozenecké duo a hecování se na startu jako na olympiádě! :-D Paráda! Míši PP jsme teda sice start kvůli kolenu zakázaly, ale nacpala se tam stejně.... protože byl její pokus málo vtipný, zakončila ho nakonec alespoň diskvalifikací :-D

Útok se nesl v podobném duchu jako stovky. Hadice jsme nemohly donést ani na základnu, jak byly těžké. Míša LP po cestě pištěla, že to klubo neunese, druhá Míša se jí za běhu smála. Holky vzadu šly s jinou mášou a na košíku si cosi zacvakaly. Z béček panikařila Ivča Sedláková (ale pak zjistila, že je to tam pohoda jazz)...

Útok žen z okrsku zde a také zde

Ale abychom nezapomněly! Naše družstvo žen podporovalo i skvělé borce z Radíkova! Naši šéfové v akci v plné zbroji! Omrkněte zde!

Plynule (a už velmi unaveny) přecházíme do nočního Radíkov cupu...

... prostříkáno! Ale nejsme jediné (přitížené terče a "tma")... = první místo!

Za zmínku stojí určitě výpadek komentátora těsně před závody a jeho bravurní zastoupění šéfem Liborem Hynčicou! Všichni smekáme a klaníme se předvedenému výkonu! ("... o tomto týmu sice nic nevím, ale vede tam skvělá cyklostezka!....naposled, jak jsem tudy jel na kole...." :-D ) A nemyslíme to ironicky! :-) Vážně super!

Naše foto zde

Foto ze závodů zde

Nu a nyní.... další víkendy a útoky...zakuklují se nám problémy "na vodě". Občas to výjde, občas ne.

Namátkou:

Útok z Radslavic zde

Útok z Radíkova VCPR zde

Foto z Radíkova VCPR zde

Naše foto zde

 

Holky se spolu vzadu musí více kamarádit a taky s tím vercajkem trošku polaškovat. Adél nás ve předu musí občas přestat šetřit. Míša PP musí přestat běhat za milion týmu a šetřit koleno, Míša LP se musí konečně uzdravit... A Marťa Bohy musí laskavě opustit tu nemocnici a dát se dokupy! Jinak ti příjdem přistřihnout křídla, drahá! :-) Nu a na tom také závisí v jakém duchu a složení se budou odehrávat následující závody :-)

 

Za většinovou foto a videodokumentaci děkujeme Alči

a za zatím odježděné závodní kilometry děkujeme:

V. Hynčicovi, L. Hynčicovi, J. Dreiseitlovi a Libčovi Hynčicovi (mufovi) - tomu navíc i za podporu v závodním triku a za to, že se za nás nestydí!

Také doufáme v další spolupráci s našimi řidiči, neboť takhle bychom asi daleko nedojely!

 

 

:D