Nač v půli vzdávat mač!

16.07.2012 11:48

Další extraligový víkend je za námi a v obou kategoriích se vše vyrovnává…

V sobotu se pořadatelství ujala Ostrava  - konkrétně část Pustkovec. Vítr a nejspíš i mokrá dráha u terčů zkomplikovala život nejednomu týmu. Bylo zde vidět dokonce hned několik pádů! A výsledky? O první příčku se porvali Nevcehláci;-), druhý skončil Plumlov a třetí Lavičky. Kluci z Benetic, kteří dosud drželi první místo v celkovém pořadí bohužel N.

U holek to začalo pekelně. Ladies z Chrášťan s časem 16:56 se umístily na druhém místě. Holkám z Nevcehle se nezadařilo – Míša (LP) uklouzla. My holky Radíkovský –  čtvrté místo a čas 17:54, za který mohl velký prostřik na pravém proudu – nevím důvod, nechápu, nerozumím – prý jsem snad brzy zaklekla a měla zlom za zadkem, což mě tedy neomlouvá a štve mě to doteď :( (Marťa 16:17). Jako první skončily holky z Vitiněvse a to s časem 16:42 a na bednu dosáhly i holky z Olší s časem 16:96.

Po odběhnutí  v Pustkovci jsme se vydaly i na Velkou cenu do Horního Újezdu. Cestou necestou teda pěkně začalo pršet, na místě to až tak nejhorší ale nebylo. Na start jsme šly jako poslední. Výsledný čas byl něco okolo 18s i přes ,,zahaprování mašiny“, ale košík , bohužel, nebyl po vynoření tam, kde měl být… (což bylo překvapením pro všechny, protože když se šlo do kádě, koš byl našroubován).

Neděle byla pro nás opět smolná. Marťa nestihla béčkový spoj na stroj, tudíž N. Jako první skončily Nevcehle, druhé holky z Vitiněvse a třetí holky z Chrášťan.

V mužské kategorii první skončili Plumlováci, druzí kluci ze Staré Říše a třetí Lavičky. Tím se zamíchalo celkové pořadí v mužské kategorii.

Pro kluky z Benetic nevydařený víkend, já s nima soucítím a držím pěsti;-). Smůla se zlomí!!

Dnes jen tak krátce, a heslem ,,nač v půli vzdávat mač“ se loučím;-) 

autor:yfca