Prchalov, Vysoká (R-tým 2015 - díl. 12.)

19.08.2015 10:14

Trénink jsme zvládly lehce netradičně už ve čtvrtek, ale na závodech se potkaly - opět trochu netradičně - až v neděli. V sobotu se na nás totiž naše běhna Míša PP vykašlala a závodila kde se dalo.. 

Po jejím vzoru si však jiné dresy oblékl nakonec skoro celý tým: Lucka (spoj) - Skrochovice (spoj), Magda (b) - Klokočí (rozděl.), Lůů (rozděl.) - Zahnašovice (b), Míša (LP) - Svinov (LP).

V neděli jsme se tedy vydaly do Prchalova. Na start jsme šly už jako druhé. Lehká nervozita z blbých keců komentátora o nějakých mistryních extraligy nebo co... :-D plus několikrát vrácené spojky (pan rozhodčí si nás příliš neoblíbil :-D). Trať vícebojařská - prodloužený asfalt - koberce - tráva - koberce... Útok rozběhnutý klasicky. Drobné problémy na PP. Fialové tretry s vyrvanými hřeby již zřejmě nadobro dosloužily (ani není divu, vzhledem k četnosti závodních útoků v Míšině podání) a zřejmě také zapříčinily dřívější záklek, výsledkem byl větší prostřik. Očekávaly jsme pak pocitově čas kolem 17 - 18s. Překvapením tak byl čas 16:921!, na levém terči dokonce 15:866s.

Útok z Prchalova zde

a také zde

Nebýt účasti našich proudařek v jiných týmech, asi by to krásně stačilo na bednu. Ovšem  - už je to tady zase - "samy jsme se odsunuly" o dvě místa níž :( Miši PP se za Skrochovice podařil mnohem lepší sestřik a jejich nižší šestnáctka se dostala do vedení. Míša LP Svinovu pomohla zajistit o jednu setinku lepší výsledný čas a Radíkov nakonec obsadil až bramboru, fňuk. Všichni doufáme, že už se holky zase někdy shodnou i za ten náš Radíkov!!! :-D

Drobná omluva pro tým (od LP a PP):

Následně jsme se přesunuly do Vysoké. Magdu tam čekaly rozdělovačské povinnosti za Klokočí. Míša PP si jela zase kamsi závodit :-D ... ale v šesti lidech a na závodech - byla by škoda si nezkusit další útok.

Naštěstí nám ochotně vypomohl Diťák ze Špiček. Sice pod drobnými výhružkami a s určitými podmínkami :-D My ovšem věděly, že se jí nic nestane a vše hravě (dvakrát) zvládne. :)  Pokyny zněly - víc na jistotu než obvykle... Útok proběhl slušně (a to i přes nástrahy této  trošku psychedelické trati - nic proti klukům z Vysoké, ale mluví za nás bolest kotníků... :-D). Časomíra se zastavila v 17:30s PP (16:52s LP), což znamenalo druhé místo. "Tréninkový" útok hodnotíme kladně a Ditě moc děkujeme za výpomoc! Klukům a pořadatelům z Vysoké - díky za posunutí startovního pořadí!

Útok z Vysoké zde

Míša