Radíkov opět na scéně (R-Tým 2015 - díl 1.)

05.05.2015 11:57

Radíkov "se vrací".... v novém složení

 

Po loňské sezoně, zakončené titulem mistryň EXTRALIGY HVP ČR v požárním útoku, jsme se s holkama rozhodly rozpustit tým SDH Radíkov (na vrcholu).  

Na začátku letošního roku však došlo ke změnám v organizaci SDH a našli se zde aktivní jedinci, kteří chtěli stůj co stůj nějaký ten tým složit a vyjet alespoň na VC OSH Přerov.

 

Po schůzce s případnými novými členy a dobrovolníky do nového týmu jsme i poprvé po delším vyjednávání... :-D "vyběhly" na hřiště. Protože se v týmu objevili úplní nováčci a nováčci na postech (dříve běhali jiný post), jsou začátky krušné.

Čas však neúprosně běží a pozdní začátek je znát, proto jsme se již po několika útocích na tréninku (kdy se každý se svým postem alespoň trochu seznámil) rozhodly vyjet i na závody. Rozhodly jsme se pro závod v Kunovicích u Uherského Hradiště, který se konal 26. 4. na místním hřišti. Počasí nám přálo, ale závod nám prodloužily potíže s terči a časomírou. Nakonec se pořadatelům podařilo problémy vyřešit a my jsme mohly vyběhnout na trať. Výsledný čas 18,56 sekund pro nás sice nebyl nijak zvlášť dobrým výsledkem, ale na první místo stačil.

Domů jsme se vracely s celkem dobrými pocity... Budeme pilovat chyby a "tajně" doufáme, že se alespoň trošku přiblížíme časům, na které jsme byly zvyklé předchozí sezony :D ...noo nebo alespoň, že se nám podaří předvést i nějaké pěkné útoky.

Adél

 

Pozn. "webmástra": stále pilujeme, někteří objevují nové "zákleky", různé možnosti uzlování hadic atd. :-D stále se (veřejně) moc nedaří (co se časů týče), ale snažíme se! A aspoň si to užíváme.