Sobotní nové (bojové) jizvy

28.05.2013 09:34

 

Víkendové závody jsme zahájily (ne zrovna šťastně) v Brně na soutěži konané v rámci veletrhu Pyros 2013. Chladnější počasí, déšť a asfaltový povrch podráždilo svalstvo spoustě lidem.

Na start jsme šly jako poslední s cílem nezranit se. :) Hned po vyběhnutí nám Dituš „zaškobrtla“ u základny, což zaregistrovala i Míša na koši…ale žádné velké zdržování – šup do vody, voda a výstřik. Jistější doběh a dřívější výstřik na PP byl tentokrát mínusem – k tomu pomalejší záklek… a vzduchem lítala čára nástřiku. Obě jsme držely proudnici pěkně zespodu (tím jsme si sedřely kůži na prstech a vznikly nové jizvy roku 2013 ;-) ), terče nesvítily a deset sekund se postupně měnilo v noční můru, jak udržet hadici. Po nějaké době si „naštěstí“ Lucka všimla, že časomíra se již zastavila, a tak se konečně ubralo…výsledný čas cca 20:17 (přesně si jej nepamatuji). Žádná sláva, žádný med – nakonec to stačilo na třetí místo, a my vyhrály sedm psíků :-D.

No nic – jelo se dál, zastávka na jídlo a „hurá“ směr Ludslavice, kde bylo počasí o dost lepší. Žádný déšť a hlavně konečně oblíbený povrch travnatý;-). Měly jsme nějaký čas na oddych, tak znova protáhnout, rozběhat, zamrazit bolístky, zalepit prsty a na start jsme šly opět poslední. Trať mírně do kopečka  a nějaké to zranění nasvědčovalo jít opatrně. Co se dělo při útoku? Pořádně ani nevím, béčka se nějak provlnila, pomalejší doběhy a konečný čas 17:39 (16:86P) – první místo a 25kg živé váhy malého selátka :-) - chro chro :-D – rozhodně pocitově lepší útok než v Brně... 

PS: Žádná zabíjačka se nekonala a konat prozatím nebude,pěkně si ho vykrmíme:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autor: yfca