** Stříbrný víkend **

16.07.2013 07:17

 

Nějak se mi zatoulala „psací slina“, takže dnes jen tak krátce…..

Sobotní sraz „až“ v devět hodin – tak to už se dlouho nestalo. Malá Lucí poznává zákeřnost cesty po ránu od našeho domu k hasičárně.  Oběšené všemi věcmi docházíme nějakou minutku po srazu. Balíme zbytek věcí – Vlastík hned ráno oznamuje, že je ve stroji „šťáva“ tak akorát na útoky a zahřátí. Během hodiny do auta nasedá Dituš, Verča a Kamča (pozměněn zasedací pořádek;-)) a před jedenáctou už nás vítá Ostrava!!!

Startujeme klasicky ze třetí pozice. Ač je přes den atmosféra uvolněná až až;-), nervozita stoupá. Trať v Pustkovci je rychlá, ale dokáže překvapit. Rozhodčí na základně posunuje spojky snad na tři prsty, a tak chvilku čekáme, než si je holky popraví. Základna na silnou jistotu;-), Marťu nezaskočí ani nedržící béčko na stroji, holky vodu posílají hned. Leticí oko trošku povytočí malou Luci, Dituš zaklekává o dost dřív – ale o co dřívější záklek – to sestřik. Čas 16:04 (LP15:68). Spokojenost – hezký čas, druhé místo a výborné body.

Přejezd byl velmi rychlý – že by za to mohly termosky?:-) každopádně nesmí chybět nějaký ten song pro  Vlastíka v autě, aby se mu lepší řídilo.

Nedělní extraliga ve Velkých Hošticích byla prosluněná. Občas vítr – s tím se už ale počítá. Startujeme nečekaně druhé, což vše značně urychluje. A útok? Základna jak má být, Verča trošku bojuje sama se sebou, neboť se ji nátáhl krční sval při sundávání savice při útoku, holky na místech, malá Lucí zaráží rozdělovač na místě, odhozy a čas 16:67 (PP16:19). Opět stříbro a dalších 8 bodů na konto.

Na závěr shrnutí naší malé Lucí : víkend plný zábavy, skvělých lidí a smíchu. Věřím, že spoustu smíchu zajistila legendární červená termoska a další nápojové obaly plné „lahodného“ hnědého moku, který jsem se kvůli Vám musela naučit pít. Mé největší poděkování je ale za sportovní úspěchy, které z celého víkendu měly hodnotu pouhých 32,71s.

To mluví za vše!!! :)

autor: yfca