TAK JSME PRVNÍ NO A CÓ, NO A CÓ, NO A CÓÓÓ (R-tým 2015 - díl. 14.)

03.09.2015 16:43

Poslední prázdninový víkend nás čekal i poslední závod zařazený do VC OSH Přerov - Provodovice. Na závod jsme přijeli nezvykle už na začátek a mohli jsme vidět všechny pokusy. Také se kdesi daleko konal předposlední závod Extraligy HVP v PÚ, tak jsme (a především náš mimoněk) seděly/i i u telefonů a "sledovaly/i" dění i tam. Ale zpátky k VC. Na start v Provodovicích jsme mohly jít s čistou hlavou. Měly jsme už dostatečný náskok bodů a tak pokyny trenéra (tentokrát opět Libora H.) zněly: „Uvidíš, jak poběží holky vepředu a v klidu jim to tam pak práskneš.“. No jo, ale jak jim to tam prásknout, když není voda? :D Mašina dosti zakuckala, ale i přesto jsme stihly dokončit útok v čase pod 18 vteřin a ještě vybojovat bronz.

Útok z Provodovic zde

Tímto umístěním jsme „tak trochu“ potvrdily (škoda té vody) naše celkové vítězství VC 2015.

No a jak se sluší a patří, tak jsme naše vítězství také trochu oslavily. Hlavně jsme po vyhlášení nekompromisně zabraly stupně vítězů :D.

V podvečer jsme se vydali zpátky do Radíkova, kde na nás čekalo krásné překvápko!

(první při vjezdu do Radíkova a druhé u hasičárny)

DĚKUJEME!

A aby toho slavení nebylo málo, tak se většina týmu vydala ještě zpět do Provodovic - omrknou závěrečnou diskotéku.

Fotodokumentace:

celé Provodovice zde

(album na fb ZDE!)

 

V neděli jsme se vypravili na závod PHL - do Vítonic. Protože jsme neměly pravou Míšu, vypůjčily  jsme si Terku z Pravčic. No, co vám budu povídat, chyba na béčkách  - přetahování o céčkový spoj = vybrždění levé Míši … Ale i přesto se nám podařilo zastavit časomíru na čase 16,67s a dokonce tento závod vyhrát! :)

Na závěr bych chtěla poděkovat Terce z Pravčic za výpomoc ve Vítonicích.

Útok z Vítonic zde

foto Vítonice zde

 

Adél & M.