Už ,,jen“ raz,dva,tři …do konce!

30.07.2012 10:05

 

Tentokrát nás uvítala extraliga v Sedlejově a v Lavičkách. Asi byly nějaké erupce na slunci;-), nebo se v Sedlejově přimluvili u ,, hasičského boha“,  protože trať a hlavně časy zde byly opravdu rychlé! Holky z Nevcehle tam bouchky 15tku (15:96), a tím jistojistě braly body za první místo, druhé skončily červené dresy – ladies z Chrášťan (16:15) a třetí jsme byly my, holky Radíkovský (16:26). U chlapů se na nejvyšší příčku vyšplhali kluci ze Staré Říše (16:25), druzí byli hoši z Nevcehle (16:45) a o třetí místo se podělili kluci z Plumlova a Benetic (16:49).

Po nástupu jsme si daly ještě trénink v složení dream teamu ala Pravčice (Kája z Výčap,holky Hynčicovy z Radíkova,a Pravčický základ:)), který poběží příští týden na kraji v Kroměříži – tímto děkujem za možnost tréninku :-). Při přejezdu do Laviček se nám trochu hroutilo auto pod tíhou věcí, co jsme vezly. Nechápu jak jsme to tam narvaly při cestě domů, ale do Laviček jsme seděly zaskládané věcma. Kája si, alespoň doufám, přejezd s námi užila;-) a večer v Lavičkách také neměl chybu. Dj a jeho super songy roztančily snad všechny, jen ta mlha měla si udusit všechny protivníky:-D;-).

Ráno bodla teplá sprcha, polévka na rozjetí …a mohlo se začít! Prvních cca 20 startujících týmů mužů mělo štěstí, pak se totiž spustila taková spoušť v podobě deště, že se z hřiště stal jeden velký rybník. Takže ostatní týmy, hlavně proudaři;-) přidaly k výbavě kromě treter i šnorchl a brýle a mohlo se pokračovat. A jak to dopadlo? První Plumlováci , druzí kluci z Trnavy a třetí Nevcehle.  U žen bylo pořadí následující – první Vitiněves, druhý Radíkov, třetí Chrášťany.

Tak to by bylo…

Berte bolest jako svého učitele ;-) a příště v Babicích a Vrběticích! 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lYEi_WdCTDI

Aloha Ivča