VICEMISTRYNĚ Extraligy ČR v PÚ 2013

02.09.2013 10:29

 

Poslední závod v týmovém složení pro rok 2013 byl odběhnut opět v osmi lidech :) a v sestavě, ve které se letos začínalo. Pozice rozdělovače se ujala „velká“ Lucka, která si hned na začátku sezóny zlomila ruku, a u tratě - tentokrát v pozici fandy, nechyběla ani malá Lucka  Šutová, která s námi odběhala spoustu závodů. Jak jsme se popraly na trati v Lavičkách ke shlédnutí zde:  http://www.firetv.cz/extraliga-lavicky/ a to v čase 4:03:44. Výsledný čas 16:75 (PP 16:18) stačil pouze na brambory ;-).

Na stupně jsme přesto vystoupaly a to v rámci celkového umístění Extraligy ČR v PÚ a staly se tak vicemistryněmi pro rok 2013!!!

 

Soutěžíme pro radost boje – A ŽE TO LETOS OPRAVDU BOJ BYL! Do poslední chvíle jsme neměly proudařku,  takže první poděkování patří Dituš, která po dlouhém přemlouvání podlehla :-) a oblékla se do Radíkovských barev. Hned další putuje do dalekých míst, malé Luci Šutové, která nám vytrhla trn z paty, byla na trénincích a odběhala s námi nejen deset závodů v rámci extraligy. Do třetice děkujeme Lucce Možíšové (sdh Zahnašovice), která nám zaskakovala na závodech v rámci VC OSH Přerov. Další dík putuje Eliššce Frydrychové a Barči Škrobánkové, které nám také vypomohly v rámci VC OSH Přerov. Pusu na čelo dostává i naše Kamča Kubová (post savice), která se s námi loučí a nastupuje na závodní dráhu mateřství, takže teď už oficiálně – běhaly jsme v 8 už hooodně dlouho!! :). Stejná pusina letí i naší Marti Boháčové, která také plánuje ukončit svou hasičskou kariéru. Na samý závěr děkujeme našemu ridiči, trenérovi, poradci, technické četě, strejdovi Vlastíkovi - bez něj by to nešlo! V Radíkově by se nenašel jediný člověk, který by byl ochoten obětovat tolik času a ač to někdy nešlo zcela hladce – vždy jsme se snažili držet pohromadě :)))

Děkujeme všem fanoušků, kamarádům, rodičům za psychickou podporu, skvělé víkendové smskové přání a vůbec všem, kteří s námi sdíleli pocity štěstí, zklamání, bolesti a radosti!

autor: yfca