Víkend plný čísel...

20.05.2013 08:21

    

    V 6 hodin budíček, v 8:30 sraz u hasičárny s ,,Radíkovskýma“, v 9 hodin odjezd…kolem  9:15 příjezd do Olšovce pro Kamču a Marťu, pak směr Špičky, kde nabíráme zbytek holek – Dituš a Verču a před 10.hodinou už jsme na cestě.  Do Žďáru přijíždíme okolo 13-té hodiny a hned na sebe upozorňujeme :/, protože zapadáme s naším autem. Na místě je cca 30 týmů mužů a 13 týmů žen.

    Na start jdeme až kolem 18-té hodiny a to jako 9. v pořadí. Jelikož zde v noci dosti popršelo, trať je měkčí. Startujeme opět pomalu – důvodem je mřížka – odtok a žlutá rouro-trubka  :-D. Dokončujeme v čase 16:68 na PP (16:47 LP – nej sestřik). Unavené ještě vidíme rozstřel mužů na 2B. V 19 hodin je vyhlášení a vydáváme se na cestu do Seče. Co se děje cestou :-D,tak to snad někdy jindy (školní povinnosti mi nedovolují se rozepisovat – a že by bylo o čem ! ! !  Snad jen – máme nového cestujícího pana Josefa). Na místo přijíždíme kolem 22.hodiny, jdeme se ubytovat do místního pohostinství a pak na chvíli navštívit parket. Odchod do spacáků – 15minut po půlnoci, další pak před 1 hodinou ráno. Vyčistit zuby a spát, Dituš vypráví na dobrou noc :-D.

    Ráno - nečekaný budíček v 5:45, poté lehký úklid a příchod na hřiště okolo 8 hodiny. Na nedělní extralize opět spousta týmu – mužů asi 50, žen 19. Trať opět měkčí, místy už i dost rozbahněná – a ač počasí v neděli přeje - bojují všichni. Na start jdeme jako třetí, výstřel – jistější základna, Lucka se trochu trápí na rozdělovači s céčkovým spojem, Verča vodu posílá, zásadní chyba ale na PP - špatný odhoz céčka (zapříčinilo pozdější výstřik) – tep srdce se zvyšuje…A KONEČNÝ ČAS?  16:34 ! (Dituš na LP 15:94 – nej sestřik).

    Na cestu se vydáváme okolo 17-té hodiny. Pauza na jídlo ve 20:00 na Rohlence,pak už postupně ,,vykládáme“ holky a do Radíkova přijíždíme okolo 22-hodiny.

PS: Dnes jen tak stručně… Na závěr ještě patří PODĚKOVÁNÍ domácím – v Seči, za poskytnutí ubytování (už potřetí) v místním pohostinství :-)

autor: yfca