Víkend plný emocí (R-tým 2015 - díl. 13.)

28.08.2015 08:27

Trénink na předposlední kolo VC OSH Přerov se nám nevyvedl. Co se dalo, to se pokazilo...a aby toho nebylo málo - „šéf“ nám oznámil, že si bere volno a do Babic s náma nejede. Ještě, že máme také toho pana "Há“ (Libora Hynčicu) - vzal spacák, sedl do auta a jel s náma.

Po příjezdu do Babic a zjištění, že je zde do 20ti družstev mužů, jsme začly trochu panikařit - košařka se jevila jako nezvěstná, nebrala telefony... Nakonec nás však nenechala na holičkách a my se mohly v klídečku dochystat. Před startem nám nebylo zrovna nejlépe, ale po nevydařeném prvním útoku - holek ze Špiček (naše největší soupeřky) - jsme mohly útok spíše pojistit. Proudařky (s dopomocí fanoušků) zastavily časomíru na čase 16,66s (P:16,56s) a my se tímto mohly radovat nejen z vítězství tohoto závodu, ale také z vítězství celé VC OSH Přerov 2015!

Útok z Babic zde

Další plán byl závod v Loukově. Tady se nám náš pokus moc nevyvedl (těžké terče i trať), ale i přesto jsme s časem 18,93s obsadily 3. místo (nepochopitelné :D)!

Z Loukova jsme se vydaly za šéfíkem - na extraligu do Benešova. Dojely jsme pozdě večer. Po cestě jsme stačily pořádně oslavit vítězství ve VC a oslavy pokračovaly i v Benešově. :)

Přes pár úrazů a bolehlavů jsme se postavily na startovní čaru v neděli po poledni.

Zaváhání na rozdělovači nám přineslo čas kolem 25 vteřin a my byly trochu (některé více) zklamané.

Aby toho ale nebylo málo, tak ani zpáteční cesta z Benešova do Radíkova se bohužel neobešla bez komplikací.

S velikým štěstím se nám nic nestalo a obrovské díky patří panu Hynčicovi, který vše bravurně zvládl.

Na závěr bych chtěla poděkovat Zu z SDH Pravčic za supr výpomoc na extralize! A také ještě jednou děkujeme panu "Há“!!!

Adél